Nie bardzo wiem, jak przeksztalcic ten wykres funkcji
Kasia: | | 9 | |
Naszkicuj wykres funkcji 3 − |
| |
| | 3x | |
3 gru 15:03
Jerzy:
3 gru 15:04
Kasia: A jak przeksztalciles ten wzor?
3 gru 15:11
5-latek: Mozna zrobi tabelke i narysowac wykres (przeciez nikt tego nie zabrania
| | 9 | | 32 | |
y= 3− |
| = 3− |
| = 3−32−x |
| | 3x | | 3x | |
3 gru 15:16
3 gru 17:31
5-latek: Dobry wieczor
Milu 
pozdrawiam
czy przeksztalcilem zle ?
3 gru 17:58
Mila:
Dobry wieczór, dobrze, ja inaczej przekształciłam.
3 gru 18:10
5-latek:
3 gru 18:11