| 46 * 95 + 69 * 120 | |
| 84 * 312 − 611 |
| (22)6*(32)5 + (29*39)*(23*31*5) | ||
... = | = | |
| (23)4*312 − 211*311 |
| 212*310 + 212*310*5 | ||
= | = | |
| 212312 − 211*311 |
| 212*310(1+5) | ||
= | = | |
| 2*3*211*311 − 211*311 |
| 212*310*6 | ||
= | = | |
| 211*311(6 − 1) |
| 2*6 | ||
= | = ... | |
| 3*5 |
| 4*(4*9)5 − 610*20 | 610*24 | |||
= | = | = | ||
| 212*312 − 611 | 612 − 611 |
| 612*4 | 6*4 | 24 | ||||
= | = | = | ||||
| 611(6 − 1) | 5 | 5 |
| 610*24 | 611*4 | 4 | ||||
Wróć ... = | = | = | ||||
| 612 − 611 | 611(6 − 1) | 5 |