matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegi
dobry nick:
3
√
x
2
* x
−
1 *
√
x
=......
30 lis 16:07
dobry nick:
x
−
1
*
30 lis 16:28
dobry nick:
3
√
x
2
* x
−
1
*
√
x
=
30 lis 16:29
Eta:
x
2/3
*x
−1
*x
1/2
= x
(2/3) −1+(1/2)
=.......
30 lis 16:34
dobry nick:
dzięki
30 lis 16:35
Eta:
30 lis 16:35