matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
Adam:
Mógłby ktoś zerknąć czy wyszły mi dobre wyniki? Oblicz pozostałe wartości funkcji tryg. kąta x:
1
Cosx = −
i xE (
π
2
; π)
4
Sinx=
√
15
4
tgx= −
√
15
ctgx =−
√
15
15
30 lis 16:04
Eta:
Ok
30 lis 16:27