matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
max:
funkcja f jest określona wzorem f[x]=x2[xkwadrat],a jej dziedziną jest zbór Df.czy jest to funkcja monotoniczna?. Df=[0,1.2,3,4],Df=[-3,-2,-1,0],Df=[-2,-1,0,1]
11 lis 19:24
Mycha:
1 tak 2 tak 3 nie
11 lis 23:48