matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby niewymierne
patrycja:
5
√
8
+4
√
8
−4
√
2
=
29 lis 20:02
magdalena:
5
√
4*2
+ 4
√
4*2
−4
√
2
= 5*2
√
2
+ 4*2
√
2
− 4
√
2
= 10
√
2
+ 8
√
2
− 4
√
2
= 14
√
2
29 lis 20:30