Wyznacz ilosc rozwiazan rownania lx^2+6x+5l = B (beta) w zaleznosci od parametru
anna: Wyznacz ilosc rozwiazan rownania lx2+6x+5l = B (beta) w zaleznosci od parametru B (beta).
29 lis 01:05
Eta:

Najpierw narysuj wykres
f(x)=|x
2+6x+5|
i
y=B
0 rozwiązań dla B <0
2 rozwiązania dla B=0 lub B>4
3 rozwiązania dla B=4
4 rozwiązania dla B∊(0,4)
29 lis 01:29
klementynaaa: DZIEKUJE. : )
29 lis 23:22
Eta:
anna prosiła a
klementynaaa dziękuje ?
29 lis 23:27
PW: Bo
klementynaaa to
PODRABIACZ
29 lis 23:31
Eta:
Hej
PW
29 lis 23:32
Ajtek:
Dobrze, że nie
Podglądacz 
.
Witam
Eta,
PW 
.
29 lis 23:32
Eta:
Hej
Ajtek i łap zwyczajowo ....

?
29 lis 23:34
Ajtek:
Dziękuję
Eta. I zwyczajowo, które robaczywe

.
29 lis 23:35
Eta:
Obydwa tym razem dobre
29 lis 23:37
Ajtek:
Ale trafiłem promocję
29 lis 23:38
Eta:
Niczym w "biedronie" ( nie mylić z p... m Słupska
29 lis 23:40
5-latek: Wcale nie sa takie takie
Po 3,49 zl np tak jak w Delikatesach Centrum i polo Market
29 lis 23:42
Ajtek:

Dzisiaj u mnie w markecie, takim lokalnym, kupiłem kilogram mandarynek po 2 złocisze, wyglądały
marnie. Ale smak zarąbisty

Dawno takich nie jadłem
29 lis 23:42
5-latek: Witaj
Ajtek 
Fakt tanie bo u nas 3,99 zl
29 lis 23:47
Ajtek:
Cześć
5−latek 
. Uwierz mi, wygląd fatalny, małe, skórka nie najładniejsza. Ale po
wyszorowaniu, obraniu zapach był mandarynkowy, a smak jeszcze bardziej mandarynkowy. Żałuję,
że tylko kilo wziąłem

.
29 lis 23:50
Eta:
Mogłeś wziąć wszystkie

a co?
29 lis 23:52
Ajtek:
Do takich promocji podchodzę jak pies do jeża

.
Aaa,
Eta, zastanawiam się nad nastawieniem
Miodku 
.
29 lis 23:55
Eta:
Moja już dojrzewa..... mam nadzieję,że do świąt doczeka
29 lis 23:56
5-latek: Moja z aronii juz w butelkach
29 lis 23:58
Ajtek:
Hmmm, zazdraszczam. To będzie mój pierwszy miodek

.
I podchodzę do niego jak pies do jeża

.
29 lis 23:58