matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz 1 wyraz i iloraz tego ciągu
maruda:
w ciągu geometrycznym a3=8, a7=o,5.wyznacz pierwszy wyraz i iloraz tego ciągu
1 lut 11:32
Julek:
Rozwiąż ten układ równań a
1
g
2
= 8 a
1
q
6
= 0,5
1 lut 12:06