matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
johny:
Czy ta zależność odnośnie logarytmu jest prawdziwa? 2log
4
x = log
4
x i podstawa logarytmu do odwrotnosci liczby przed logarytmem, czyli do
1
2
tzn. log
2
x
28 lis 18:38
Eta:
2log
4
x= 4log
2
x
28 lis 18:43
x:
2log
4
x = log
2
x
28 lis 18:54