matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
narysuj wykres funkcji
malinowyraj:
narysuj wykres funkcji f(x)=
√
2x
28 lis 17:33
Rzexnik:
28 lis 17:42
Eta:
x>0 f(0)=
√
0
=0 f(1)=
√
2*1
=
√
2
f(2}=
√
2*2
=2 f(8)=
√
2*8
=4
28 lis 17:46