Wydaje mi sie, ze ten pierwszy, ale nie wiem.
Ja:

Który wykres osiąga maksymalna wartość?
Nie umiem tutaj wszystkich rysunków w jednym zadaniu umieścić, wiec je po kolei dodam
28 lis 16:31
Ja:
28 lis 16:32
Jerzy:
Ten posiada maksimum lokalne f(0) = 2
28 lis 16:32
Mila:
fmaks=2 dla x=0
28 lis 16:32
Ja:
28 lis 16:33
Jerzy:
Ten drugi nie osiąga.
28 lis 16:33
Jerzy:
Trzeci nie osiąga.
28 lis 16:34
Ja:

Ogolnie, to tutaj jest hiperbola, ale jej nie umiem narysować Xd
28 lis 16:35
Ja: To tak jak myślałam,tylko ten pierwszy osiąga wartość maksymalną, 2?
28 lis 16:36
Jerzy:
Nie osiąga.
28 lis 16:36
Jerzy:
Tak, tylko pierwszy.
28 lis 16:37
Ja: Dzięki
28 lis 16:37
Fed: Można wiedzieć skąd te Ja jest ?
28 lis 17:13