✓3 | ||
cost= | ||
2 |
π | π | |||
t= | +2kπ lub t=− | +2kπ | ||
6 | 6 |
π | π | π | ||||
3x−(π/4)= | +2kπ. 3x− | =− | +2kπ | |||
6 | 4 | 6 |
π | π | −π | π | |||||
3x= | +2kπ+ | . 3x= | + | +2kπ | ||||
6 | 4 | 6 | 4 |
2π+3π | −2π+3π | |||
3x= | +2kπ. 3x= | +2kπ | ||
12 | 12 |
5π | π | 2 | ||||
3x= | +2kπ. x= | + | kπ | |||
12 | 36 | 3 |
5π | 2 | |||
x= | + | kπ | ||
36 | 3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |