matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aaa
Hampton:
Punkt S=(2,−3) jest srodkiem odc Ab i wiadomo, ze A=(−4,7). Ile wynosi B?
31 sty 23:10
puk:
(x
a
+ x
b
): 2 = x
s
(y
a
+ y
b
):2 = y
s
Przekształć i podstaw wartości
31 sty 23:12