matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres
Metin:
Jak narysować wykres y=
x
2
Ludzie dobrego serca
POMÓŻCIE
31 sty 23:01
Metin:
prosze o podpowiedź chociaż
31 sty 23:06
hesia:
Hehe
y =
x
2
=
1
2
*x (0,0) ( 2,1) ( −2,−1) ( 4,2) ( −4,−2) należą do tej prostej
31 sty 23:11