matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
cosinus
agusia:
cos 5pi/12 ktos pomoze rozpisac ? : )
27 lis 17:11
Eta:
5π
π
π
=
+
i wzór cos(α+β)=cosα*cosβ−sinα*sinβ
12
6
4
5π
√
6
−
√
2
√
2
(
√
3
−1)
cos
= ................. =
=
12
4
4
27 lis 17:47
agusia:
dziekuje : )
27 lis 18:39
Eta:
27 lis 18:42