ma%252525u0142gosia:
3√5 + 1
------------ =
3√5
tam, ma byc potega 3
11 lis 18:58
coco:
potęga czy
3√5 
11 lis 19:05
ma%25252525u0142gosia: tak
11 lis 19:06
ma%2525252525u0142gosia: to drugie hehe
11 lis 19:06
ma%252525252525u0142gosia:
3
√8
11 lis 19:09
ma%25252525252525u0142gosia: sorki
3
√5
11 lis 19:09
ma%2525252525252525u0142gosia: rozwiązesz


///
11 lis 19:26
coco:
rozdziel na dwa ulamki
3√5 1
3√5 *
3√5
--------- + ---- = 1 + ------------ = 1 + 1/5
3√25
3√5 3√5 3√5 *
3√5 *
3√5
= 1 + 1/5
3√25 
11 lis 19:35