matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak z tym 7x a polecanie oblicz
kasia:
∫sin7xdx
31 sty 21:47
Basia:
∫sin7x dx = −
1
7
cos7x
1 lut 01:59
maxy:
∫(1−4x)
2001
dx
25 wrz 16:14
Vizer:
Podstawiasz sobie t = 1 − 4x i nie będzie problemu.
25 wrz 16:16
Mila:
Podstawienie: 1−4x=t
25 wrz 16:18