Granice funkcji ciagi liczbewe i ich granice
Dante: Witam, Potrzebuję pomocy z tymi zadaniami.
z góry dzięki za pomoc.
http://imgie.pl/image/ZmU16
http://imgie.pl/image/Zm7wR
http://imgie.pl/image/ZmQsr
zadania daje w takiej postaci bo mam je jako screeny niestety...
Z granic pod A , B, C, D, E trzeba podstawić liczby
zad 4 a
A= 6, B=10
ZAD 4B
A=10 , B=9
ZAD 4C
A = 2, B= 3
ZAD 4D
A = 4 B= 4
ZAD 5A
A = 5 B= 12 C=−4
ZAD5B
A= 3 B = 8
ZAD 5C
A − 6 B =3 C = 1
ZAD 6A
A = 10 B =−3
ZAD 6B
A=5 B= −1 C= −20 D= −3, E= −10
zadania z ciągów i granic
ZAD 3B
A= 40 B= 35
ZAD 4
A= 5 B= −3 C = 2 D= 14
ZAD 5A
A= 13 B=7
ZAD 5B
A= 7 B= −4 C= −3 R= −42
ZAD 6A
A= 36 B= −1 C= −3 D= 6 E= 10
ZAD 6B
A=12 B= 8 C= −1 D= −8 E= −9
ZAD 7A
A= 14
ZAD 7 B
a= 4 A=10 b=6 B=12 c= 3 C= 16
ZAD8
A= 6 B= 9 C=12