matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz sinusa
mat1510:
sinus x =
? gdy x= 0
23 lis 13:58
Jerzy:
x = kπ ( k − liczba całkowita )
23 lis 13:59
mat1510:
Już wiem, nie było pytania
23 lis 13:59
Jerzy:
Zapisuj: sinx = 0 , a nie sinusx = 0
23 lis 13:59