matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytm
Gffv:
Log
2
1
√
8
22 lis 13:44
Jerzy:
3
3
= log
2
2
3/2
=
log
2
2 =
2
2
22 lis 13:46
piotr:
2
3/2
=
√
8
22 lis 14:05
Jerzy:
3
No racja .... = log
2
2
−3/2
= −
2
22 lis 14:07