matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dodawanie ułamków pod pierwiastkiem.
Fisher:
p9/7 + p7/9 Odpowiedzi: A p16/63 B p16/3p7 C 1 3+p7/3p7
21 lis 01:23
kochanus_niepospolitus:
9
7
9
2
+ 7
2
+
=
=
7
9
63
21 lis 08:47
Mila:
Ale to napisałeś!
√
9
√
7
+
= tak ma być?
√
7
√
9
21 lis 16:01