matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jaki element neutraly
Kamil:
Zadanie pod linkiem
https://image.ibb.co/mwbbNm/Przechwytywanie.png
r*r
2
=e e=0 lub e=1 w grupie może być tylko 1 element neutralny. który z nich jest poprawny i dlaczego?
20 lis 18:30
Kamil:
up
21 lis 22:48
jc:
1 nie należy do przedziału [0, 1).
21 lis 22:51
Kamil:
omg taki banał... wielkie dzięki
21 lis 22:52