z
qwerty: osia symetrii okręgu o równaniu (x−2)2+(y+1)2=9 jest prosta o równaniu
S(2,−1)
19 lis 20:13
5-latek: jest nieskonczenie wiele takich prostych przechodzacych przez srodek okregu
19 lis 20:15
qwerty: y=−1
y=2
x=−2
x=1
19 lis 20:16
5-latek:

Wybieraj
19 lis 20:19
qwerty: y=−1
19 lis 20:23
Eta:
19 lis 20:24
5-latek: Dobry wieczor
Eta
19 lis 20:25
Mariusz:
Może chodzi o to aby sparametryzować równanie prostej przechodzącej przez środek okręgu
19 lis 20:27
Eta:
Hej "małolat"
19 lis 20:28
Eta:
@Mariusz .... "przerost formy nad treścią" banalnego zadania testowego!
19 lis 20:29