małgosia: √18 + 4√2 =
11 lis 18:17
coco:
HeHe


√18 =
√9*2 = 3
√2
wiec 3
√2 +4
√2 = 7
√2 
11 lis 18:26
.: (x-1)(x
99+x
98...+x
2+x+1)
Wie ktos jak to zapisac w najprostrzej postaci

?
19 lis 20:03
adas: 2π3π
25 lis 20:00
Patka: -1,2z(0,1-5z)
26 lis 22:28
kaja11141114: -(3x+4)-7x+1
14 gru 18:07
danusia: x(5x−2)−2x(x−1)=
7 lis 21:47
mroczne stringi: Zapisz w najprostszej postaci: (x−1)(x99+x98...+x2+x+1)
moglyby ktos dopomoc? Chodzi konkretnie o miejcse przed wielokropkiem...nie moze mi sie
skrocic!
6 mar 23:34
Jack: zdaje się że x100−1
6 mar 23:35
Bogdan:
Wzór skróconego mnożenia
xn − 1 = (x − 1)*(xn−1 + xn−2 + ... + x2 + x + 1)
6 mar 23:38