matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asd
Dickens:
wyznacz funkcje odwrotna do funkcji f(x)=x|x| f(x) = { x
2
dla x≥0 { −x
2
dla x<0 x=y
2
y=
√
x
x=−y
2
y=−
√
−x
f
−1
(x) = {
√
x
dla x≥0 { −
√
−x
dla x<0 jest ok?
18 lis 21:07
kochanus_niepospolitus:
tak
18 lis 21:22