matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
karola:
|-7|+|-3|-|4,5|=? proszę o pomoc?
11 lis 18:13
coco:
Karola
przecież to podstawowa wiedza
! IaI = a I -aI = a oblicz i napisz ile Ci wyszło CO
?
11 lis 18:23
karola:
5,5
jestem w 6 klasie dzisiaj mielismy pierwsza lekcje z wart. bezwzglednej.dzieki za pomoc.dobrze
pozdrawiam
11 lis 18:44