Tajiw
Cynamonek: 1<|z−1|<2, im<1
W 1 to będzie S(1, 0) r ²
17 lis 11:50
Jerzy:
Wnętrze pierścienia S(0,1) ; r1 = 1 ; r2 = 2
17 lis 11:53
cynamonek: chciałbym wrócić do tego zadania i się spytać dlaczego S(0,1) a nie S(1,0) Czy −1 nie należy do
rzeczywistych ?
1< | x +iy −1 | <2
1 < (x−1)2 (yi+− 0i )2 <4
18 lis 18:32
Adamm: S(1, 0)
zwykła pomyłka, każdemu się zdarza
18 lis 18:35
Adamm: S=(1, 0)
18 lis 18:35
cynamonek:

Dobra dzięki

a tamto osobno Im<1 ? to po prostu zaznaczam na osi Y mniejsze od 1 ?
18 lis 18:49
cynamonek: up
18 lis 20:15
Adamm: tak i bierzesz część wspólną (przecinek zazwyczaj to oznacza)
18 lis 20:16