matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomozektos
Maciek:
Okrąg przechodzący przez punkt A = (−1, 1) jest styczny do prostej o równaniu y = x — 2 w punkcie P = (4, 2). Wyznacz równanie tego okręgu.
16 lis 16:36
Maciek:
16 lis 17:21
Maciek:
Naprowadzi mnie ktoś na to?
16 lis 17:51