statystyka
gabi: Zbiorowość 500 małżeństw zbadano pod względem liczby dzieci(x) i czasu trwania małżeństwa(y).
Okazało się,że średnia arytmetyczna dla kwadratów wartości cechy y wynosi 149,
średnia x =2,średnia y=10, s(x)= 0,5. Pod względem której cechy:
− czasu trwania małżeństwa czy liczby dzieci małżeństwa są mniej zróżnicowane?
16 lis 07:24
Blee:
Znowu to zadanie (tylko inna grupa)

Wczoraj wieczorem byl ktos od Ciebie z kierunku z dokladnie tym samym zadaniem tylko lekko
innymi danymi. Poszukaj
16 lis 07:45