matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jj
imie:
(7+6i)−(12−9i)= co mam pokolei liczyc?
15 lis 15:20
Jerzy:
= 7 + 6i − 12 + 9i = −5 + 15i
15 lis 15:21
imie:
dziękuje
15 lis 15:23
imie:
kurcze a ja sie głowie a to takie proste
15 lis 15:24