matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometryczne wyrażenia
tomcio:
Oblicz a−b, gdy a=sin
4
α−cos
4
α, b=1−4sin
2
αcos
2
α dla a=60
o
31 sty 10:08
M:
29 kwi 17:42
Podstawy Geometrii:
√
3
sin60
o
=
2
1
cos60
o
=
2
Podstawić i policzyć
29 kwi 17:56