matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczby zespolone
ktoś:
Znajdź wszystkie liczby zespolone spełniające równanie (z−2+j)
4
+1=0
13 lis 20:37
ktoś:
mam z =
√
2
/2+2−j z = 2 −
√
2
/2 z = 2 −
√
2
/2 − j z =
√
2
/2 +1 −j
13 lis 21:04