1 | 1 | −x−1 | 1 | x+1+i−i | |||||
= | + | = | − | = | |||||
x3+3x2+4x+2 | x+1 | x2+2 x+2 | x+1 | (x+1+i)(x+1−i) |
1 | x+1+i−i | |||
= | − [ | ] = | ||
x+1 | (x+1+i)(x+1−i) |
1 | 1 | −i | ||||
= | − [ | + | ] = | |||
x+1 | x+1−i | (x+1+i)(x+1−i) |
1 | 1 | i | ||||
= | − | + | = | |||
x+1 | x+1−i | (x+1+i)(x+1−i) |
1 | 1 | 1/2 | 1/2 | |||||
= | − | − | + | |||||
x+1 | x+1−i | x+1+i | x+1−i |
1 | 1 | 1 | ||||
= | − | − | ||||
x+1 | 2 (x+1−i) | 2 (x+1+i) |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |