13 lis 14:00
kochanus_niepospolitus:
| x2 | | 1 | | x2 | | −1 | | x2−1 | |
| + |
| = |
| + |
| = |
| = x+1 |
| x−1 | | 1−x | | x−1 | | x−1 | | x−1 | |
13 lis 14:03
'Leszek: | x2 | | 1 | | x2−1 | | (x−1)(x+1) | |
| − |
| = |
| = |
| = ..... |
| x−1 | | 1−x | | x−1 | | x−1 | |
13 lis 14:03
X.x: skąd ten −1 sie wziął?
13 lis 14:22
Jerzy:
1 − x = −1 (x − 1)
13 lis 14:24
X.x: kochanus
niepospolitus

?
13 lis 14:24
X.x: nie rozumiem ....
13 lis 14:27
Jerzy:
| 1 | | 1 | | 1 | | −1 | |
| = |
| = − |
| = |
| |
| 1 − x | | −(x − 1) | | x − 1 | | x − 1 | |
13 lis 14:28
X.x: aa już widze dzięki
13 lis 14:32