matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równanie
o rany julek:
Pokazać(
wykazać
)że: n=
∞
1
z
[∑(
]
z
=lim[(1+
)
x
]
n!
x
n=0 x→
∞
13 lis 10:53
sata:
Zaraz przepiszesz nam rozwiązanie tylko nie zapomnij zmienic nicku
13 lis 14:56