matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosta o równaniu
qwerty:
Prosta o równaniu ax+(a+1)y+a
2
=0 przechodzi przez punkt A=(1,−1) Dla jakiego a
12 lis 14:44
Jerzy:
Podstaw wspolrzedne i oblicz a.
12 lis 14:47
5-latek:
a*1+(a+1)*(−1)+a
2
=0 wylicz a
12 lis 14:48