matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania wielomianowe
ania:
x
3
+x
2
−9x−9=0 x
3
=2x
2
−2+x −2x+5=5x
2
−2x
3
bardzo proszę o rozwiązanie
12 lis 10:32
5-latek:
x
2
(x+1)−9(x+1)=0 (x+1)(x
2
−9)=0 dokoncz
12 lis 10:42
ania:
no niestety nie jarzę tego
12 lis 14:17