Rozwiąż równanie
anna98: x2+4x+3√2=0
9 lis 17:39
5-latek: Δ= 16−12√2
Δ\√Δ= √16−12√2
√16−12√2 potrafisz policzyc?
9 lis 17:45
anna98: Raczej nie
9 lis 17:49
5-latek: A to z liceum czy studia ?
Bo troche bedzie ciezko jesli liceum
9 lis 17:50
anna98: Liceum
9 lis 17:55
karty do gry : Δ < 0, więc równanie w rzeczywistych jest sprzeczne.
9 lis 17:59
5-latek: jesli a
2−b
2= c
2 to
Moze kiedys CI sie przydac ten wzor
9 lis 18:03
anna98: 5−latek Ty naprawdę masz 5 lat?
9 lis 18:04
5-latek:
9 lis 18:06
Adamm: nie pyta się ludzi o takie rzeczy
trochę kultury
9 lis 18:24