Obliczyć czas i przyśpieszenie.
ieip: Witam , chce prosić was o pomoc
V0 = 10 m/s V = 20 m/s s = 300 m
Obliczyć czas i przyśpieszenie.
9 lis 15:19
sata: Oblicz czas a potem przyszpieszenie i gotowe danych masz wystarczająco
9 lis 15:23
ieip: tyle że niezbyt potrafię przekształcić wzór aby wyszedł mi czas
9 lis 21:00
Adamm: te twoje równania nic nikomu nie mówią
albo przepisuj polecenie, albo nie wstawiaj tutaj zadań
9 lis 21:06
'Leszek: Wykorzystaj wzor na droge w ruchu przyspieszonym bez czasu
| | vk2 − vo2 | | vk2− vo2 | |
S = |
| ⇒ a = |
| |
| | 2a | | 2S | |
9 lis 21:13
ieip: Dzięki 'Leszek wszystko stało się jasne i potwierdzone.
9 lis 21:39