5 | 2 | 1 | |||
+6− | +3+ | =0 | |||
12x | 3x | 2 |
5 | 72x | 8 | 36x | 6x | |||||
+ | − | + | + | =0 | |||||
12x | 12x | 12x | 12x | 12x |
5+72x−8+36x+6x | |
=0 | |
12x |
1 | ||
Przepraszam, x= | ... | |
38 |
5 | 2 | 1 | |||
− | =− | ||||
12x+6 | 3x−3 | 2 |
5(3x−3) | 2(12x+6) | 0,5(12x+6)(3x−3) | |||
− | + | =0 | |||
(12x+6)(3x−3) | (12x+6)(3x−3) | (12x+6)(3x−3) |
15x−15−24x−12+0,5(36x2−18x−18) | |
=0 | |
12x+6)(3x−3) |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |