matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Mam problem z 5 c https://zapodaj.net/606cf31ed97b2.jpg.html
karolina:
Mam problem z 5 c
https://zapodaj.net/606cf31ed97b2.jpg.html
7 lis 18:37
Pytający:
a=
30
m
=1,5 [
] dla t∊<0,20)
20
s
2
m
0 [
] dla t∊<20,60)
s
2
45−30
m
=0,75 [
] dla t∊<60,80)
80−60
s
2
7 lis 20:09