matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
zbn137:
1
(log
3
x)
2
=
log
3
x
2
7 lis 13:59
Jerzy:
Podstaw: log
3
x = t
7 lis 14:03
Eta:
x>0
1
log
3
x(log
3
x−
)=0
2
log
3
x=0 v log
3
x=1/2 x=1 v x=
√
3
==============
7 lis 14:09