matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o rozwiazanie
alex:
ile razy zwiekszy sie pole powierzchni bocznej stożka, jesli długość tworzącej zwiększymy trzy razy a długosc promienia podstawy dwa razy
6 lis 11:43
Jerzy:
P
1
= πrl P
2
= π2r3l = 6πrl
P
2
= ?
P
1
6 lis 11:45
alex:
dzieki
6 lis 11:51