wyznacz
Kar45: Jak wyznaczyć liczbę 6?
0 ←→ ∅
1 ←→ {∅}
2 ←→ {∅, {∅}}
3 ←→ {∅, {∅} , {∅, {∅}}}
4 ←→ {∅, {∅} , {∅, {∅}} , {∅, {∅} , {∅, {∅}}}}
5 lis 21:35
jan: czego tu nie rozumiesz?
5 lis 22:00
Kar45: chyba wszystkiego...
5 lis 22:08
Pytający:
A0=∅
A1={A0}
A2={A0, A1}
A3={A0, A1, A2}
A4={A0, A1, A2, A3}
A5={A0, A1, A2, A3, A4}
A6={A0, A1, A2, A3, A4, A5}
5 lis 22:29
Kar45: {∅ , {∅} , {∅,{∅}} , {∅,{∅},{∅}}} , {∅, {∅}, {∅,{∅}},
{∅,{∅}, {∅,{∅}}}} , {∅,{∅},{∅,{∅}},{∅,{∅},{∅,{∅}}},{∅,{∅},{∅,{∅}},{∅,{∅},{∅,{∅}}}}}
7 lis 15:05
Kar45: o tak?
7 lis 15:05
Pytający:
Nie, o tak:
0 ←→ ∅
1 ←→ {∅}
2 ←→ {∅, {∅}}
3 ←→ {∅, {∅}, {∅, {∅}}}
4 ←→ {∅, {∅}, {∅, {∅}}, {∅, {∅}, {∅, {∅}}}}
5 ←→ {∅, {∅}, {∅, {∅}}, {∅, {∅}, {∅, {∅}}},
{∅, {∅}, {∅, {∅}}, {∅, {∅}, {∅, {∅}}}}}
6 ←→ {∅, {∅}, {∅, {∅}}, {∅, {∅}, {∅, {∅}}},
{∅, {∅}, {∅, {∅}}, {∅, {∅}, {∅, {∅}}}},
{∅, {∅}, {∅, {∅}}, {∅, {∅}, {∅, {∅}}} , {∅, {∅}, {∅, {∅}}, {∅, {∅}, {∅, {∅}}}}}}
7 lis 19:44