matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jest równa ??
qwerty:
(log
√
2
2
√
2
)
2
= 2log
√
2
2
√
2
=2log
√
2
√
8
=2*3=6 ale ma wyjść 9 wiec coś liczę złe
5 lis 19:19
5-latek:
3
= (2*
*log
2
2)
2
= 3
2
=9
2
5 lis 19:22
the foxi:
log
√
2
2
√
2
=x
√
2
x
=2
√
2
√
2
x
=(
√
2
)
3
x=3 x
2
=9
5 lis 19:22