x | x | |||
sin( | )+cos( | )=√2sin(x) | ||
2 | 2 |
x | π | x | ||||
sin( | )+sin( | − | )=√2sin(x) | |||
2 | 2 | 2 |
1 | x | π | x | 1 | x | π | x | |||||||||
2sin( | ( | + | − | ))cos( | ( | − | + | ))=√2sin(x) | ||||||||
2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
π | x | π | ||||
2sin( | )cos( | − | )=√2sinx | |||
4 | 2 | 4 |
x | π | |||
√2cos( | − | )=√2sinx | ||
2 | 4 |
π | x | |||
cos( | − | )−sinx=0 | ||
4 | 2 |
π | π | x | ||||
sin( | − | + | )+sin(−x)=0 | |||
2 | 4 | 2 |
π | x | |||
sin( | + | )+sin(−x)=0 | ||
4 | 2 |
1 | π | x | 1 | π | x | |||||||
2sin( | ( | + | −x))cos( | ( | + | +x)) | ||||||
2 | 4 | 2 | 2 | 4 | 2 |
π | x | π | 3 | |||||
2sin( | − | )cos( | + | x)=0 | ||||
8 | 4 | 8 | 4 |
π | x | ||
− | =kπ , k∊ℤ | ||
8 | 4 |
π | 3 | π | |||
+ | = | +kπ , k∊ℤ | |||
8 | 4 | 2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |