matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ulamki
Gracjan:
1
1
Wyrażenie W= x−
+
ma wartość równą:
3
4
7
2
1
1
A) W= x−
B=x−
C) W= x−
D= x+
12
12
12
12
4 lis 23:14
the foxi:
1
4
=
3
12
1
7
=
4
12
więc...
4 lis 23:21
5-latek:
Pomylka (pewnie chochlik
3
1
=
12
4
4 lis 23:28
Gracjan:
odpowiedz C
?
4 lis 23:29
Eta:
Takie zadania rozwiązują dzieci w 5 kl. szkoły podstawowej
4
3
1
W= x −
+
= x−
12
12
12
Odp: C)
4 lis 23:53
the foxi:
Faktycznie
5−latek
, masz rację.
5 lis 00:02