matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoże ktoś?
...:
Dla jakiego a równość jest prawdziwa (2
√
2
−a)
2
=17−12
√
2
2 lis 20:34
Janek191:
a = 3
2 lis 20:36
Eta:
a= 3
2 lis 20:36
Eta:
2 lis 20:37
Mila:
L=8−4
√
2
*a+a
2
i a>0 4
√
2
a=12
√
2
a=3 Spr. (2
√
2
−3)
2
=8−12
√
2
+3
2
=17−12
√
2
2 lis 20:37