| 3 | 4 | ||||||||||
a) | *( | )0*( | )10= | |||||||||
| 7 | 7 |
| 3 | 4 | ||||||||||
b) | *( | )1*( | )9= | |||||||||
| 7 | 7 |
| 3 | 4 | ||||||||||
c) | *( | )2*( | )8= | |||||||||
| 7 | 7 |
| 3 | 4 | ||||||||||
d) | *( | )3*( | )7= | |||||||||
| 7 | 7 |
| 3 | 4 | ||||||||||
e) | *( | )4*( | )6= | |||||||||
| 7 | 7 |
| 3 | 4 | ||||||||||
f) | *( | )5*( | )5= | |||||||||
| 7 | 7 |
| 3 | 4 | ||||||||||
g) | *( | )6*( | )4= | |||||||||
| 7 | 7 |
| 3 | 4 | ||||||||||
i) | *( | )7*( | )3= | |||||||||
| 7 | 7 |
| 3 | 4 | ||||||||||
j) | *( | )8*( | )2= | |||||||||
| 7 | 7 |
| 3 | 4 | ||||||||||
k) | *( | )9*( | )1= | |||||||||
| 7 | 7 |
| 3 | 4 | ||||||||||
l) | *( | )10*( | )0= | |||||||||
| 7 | 7 |