matematykaszkolna.pl
udostępnianie Emilia: Siemaemotka udostępniajcie na swoich portalach społecznościowych te wiadomości https://www.ratujemyzwierzaki.pl/owczarkasaba niech się ludzie dowiedzą jacy zwyrodnialcy żyją na tym świecie wśród nas.Niech ta osoba uzyska odpowiednią karę że będzie wytykana palcami i w oczach społeczeństwa będzie potępiona!
1 lis 00:00
bc: Po co tyle pieniędzy na psa, nie lepiej zabić? i kupić nowego? Albo dzieciom wysłać pieniądze
1 lis 00:31
Emilia: byś się wstydził tak pisać..... emotka a jakby ciebie ktoś zabił jakbyś był chory bo rodzinie nie chciałoby się wydać tyle pieniędzy na ciebie?! A potem znaleźliby kogoś innego na twoje miejsce a zaoszczędzone pieniądze wydaliby np.na jakieś ekskluzywne wakacje? ... Lepiej się zastanów zanim coś napiszesz
1 lis 09:25
5-latek: Tutaj raczej duzego odzewu nie uzyskasz. Nie przez to ze nikt tutaj nie ma serca (nie to forum Swiata nie zmienisz . Ludzie sa jacy sa i tak bedzie . Tak nawiasem mowiac moja corka udostepnia na faceboku takie zdjecia . Ma tez psa szitsu (czy jakos sie tak czyta
1 lis 11:07
Emilia: No wiem że NIESTETY świata nie da się zmienićemotka ale wkurzyło mnie jak ktos napisał "nie lepiej zabić?i kupić nowego" bo jak ktos ma zamiar takie głupoty pisać to niech nic nie piszę.Jakby on to samo napisał na forum na fb to by go zjedli za takie poglądy że by się nie pozbierał psychicznie emotka
1 lis 12:36